مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

اضطراب و افسردگی و حمله پانیک

122 بازدید
سوال شده اکتبر 1, 2020 در مشاوره رایگان فردی توسط بی نام
سلام
من حدود ۴ سال پیش شاهد مرگ یک نفر بر اثر ایست قلبی بودم
این تو روحیه ام خیلی بد تاثیر گذاشت بعد اون رفته رفته بدتر شدم همیشه احساس میکردم منپ مشکل قلبی دارم
الان دچار حمله اضطراب ، گرگرفتگی و بی‌قراری میکنم در محیطهای باز و بیرون عدم احساس تعادل میکنم
دکتر قلب رفتم چکاب چیزی نبود
قرص آلپرازولام و آسنترال ۵۰ نوشت نحوه مصرف را گفته ولی نحوه قطع را نگفته میخواستم ببینم شروع به استفاده کنم
لطفا به من کمک کنید زندگی ندارم
1 پاسخ
پاسخ داده شده اکتبر 1, 2020 توسط ravanshenas حرفه ای (67,280 امتیاز)
سلام به شما دوست عزیز

با توجه به توضیحات شما امکان اختلال پس از سانحه برای شما وجود دارد اگر با علایمی که در زیر بیان می کنم روبرو باشید  اختلال اضطراب پس از سانحه یک اختلال روانی است که در پی تجربه یا مشاهده * یک اتفاق وحشتناک اتفاق میافتد و یا اینکه در یک همانندسازی بسیار قوی شما با فردی که شاهده مرگ او بوده اید همانند سازی کرده اید که برای شما با توجه به تجربه مرگ این فرد اضطراب زیادی را به همراه می آورد .

 علائم PTSD مي تواند بعد از يك تاخير  چند هفته اي و يا چند ماهه شروع گردند.آنها معمولآ در طی 6 ماه پس از حادثه ناگوار ظاهر میگردند به همین دلیل زمان شروع علایم و شدت علایم در شما اهمیت زیادی دارد چون در اینجا شما تنها دردهای جسمی را بیان کردید در صورتی که این اختلال باید برای تشخیص با موارد دیگری نیز همراه باشد

 بسياري احساس غم عميق ، افسردگي ، اضطراب، احساس گناه و يا عصبانيت مي كنند . بغير از اين احساسات  قابل درك ، سه نوع عمده علائم ديگرهم  وجود دارند :

1-     بازگشت و تکرار کابوس ها

آن حادثه مداوما پيش چشم تان  تكرار مي شود.اين ممكن بصورت فلاش بك در طي روز و يا كابوس در خواب باشد. آنها ممكن است آنچنان واقعي بنظر برسند كه شما احساس كنيد واقعا آن حادثه در حال اتفاق افتادن است. شما آن را در ذهن خود مي بينيد اما ممكن است احساسات (ترس ،  تعريق) و يا حواس فيزيكي (اعم از شنوايي ،  بويايي ،  درد)كه اتفاق افتاده بود را دوباره احساس كنيد یعنی تکرار احساسات و شرایطی که در آن زمان تجربه کرده اید .

2- دوري گزيني و بي تفاوتي

 دوباره زنده كردن خاطرات ممكن است بسيار افسرده كننده باشد بنا براين ممكن است شما بخواهيد به آنها بي توجهي كنيد مثلا شما خودتان را با سرگرمي ،  زياد كار كردن،  يا حل كردن جدول و يا معما مشغول مي كنيد. شما از مكانها  و افرادي كه باعث بخاطر آوردن حادثه مي گردند  اجتناب مي ورزيد.

 شما ممكن است خود را به بي تفاوتي كامل بزنبد. شما كمتر با ديگران ارتباط برقرار مي كنيد و در نتيجه زندگي كردن و كار كردن با شما سخت تر مي گردد در این حالت ناهشیار ممکن است شما این شرایط را تجربه کنید .

3- در حالت گارد بسر بردن

 شما ممكن است هميشه در حالت آماده باش بسر ببريد گويي كه منتظر خطر مي باشيد. شما نمي توانيد احساس آرامش كنيد. احساس اضطراب داريد و بسختي بخواب فرو ميرويد. اطرافيان شما مي بينند كه شما بيقرار و نا آرام هستيد.

 واكنش احساسي به اضطراب اغلب همراه هستند با

 دردهاي عضلاني   

 اسهال        

 ضربان قلب نامنظم      

 سردرد      

 ترس و حملات پانيك      

 افسردگي     

 نوشيئن بيش از حد الكل   و... می باشد در این مسیر برای تشخیص گذاری دقیق نیاز به مراجعه حضوری شما به روانشناس نیز می باشد تا تشخیص گذاری دقیق صورت گیرد و بهتر است مصرف دارو را به زمانی واگذار کنید که روانشناس شما را به متخصص روان پزشک ارجاع بدهد و براساس شرایط شما دارو تجویز شود .

درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
021-22354790
به مشاوره آنلاین روانشناسی خوش آمدید، مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران و مشاوران مجرب و منتخب کانون مشاوران. مطالب با مضامین توهین آمیز به ادیان، دین اسلام و عقاید و استفاده از کلمات رکیک را گزارش دهید تا حذف شود.
مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

17,189 سوال

28,393 پاسخ

29,765 دیدگاه

2,526 کاربر

سوالات مشابه
1 پاسخ 164 بازدید
1 پاسخ 313 بازدید
سوال شده مارس 15, 2020 در مشاوره رایگان فردی توسط بی نام
0 پاسخ 150 بازدید
...