مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

در خانه ما حریم خصوصی بی معناست

450 بازدید
سوال شده دسامبر 26, 2020 در مشاوره خانواده آنلاین توسط یاسمین ممتاز (140 امتیاز)
با سلام
من دختری ۱۸ ساله هستم که در یک خانواده ۵ نفره زندگی میکنم خواهرم ۱۰ سالشه و به شدت کنجکاو و پرحرف و خبرچینه و برادرمم ۲۹ سالشه من توی اتاقم که هستم میگن در اتاقتو نبند یا بددن در زدن وارد میشن یک دفعه من هم عصبی میشم و میگم من کار خاصی نمیکنم فقط در بزنید شاید لباس خوبی تنم نباشه ولی متوجه نمیشن من یک دفتر دارم که توش خاطراتمو مینویسم افکار و کارهای روزمرم رو مینویسم به مادرم گفتم اینو برندار خصوصی هست خواهرکوچیکم برمیداره میخونه میره برادرم میخونه و بامن دعوا میکنه که این چرت و پرتا چیه و گاهی عصبی میشه و پارشون میکنه اما برای من خیلی شیرینه خیلی نوشتنو دوست دارم وقتی چیزی مینویسم آرامش پیدا میکنم اما هرجا بزارم پیدا میکنن نمیدونم چرا اینجوری میکنن اما من به داد اومدم از طرفی هم افکارم و خاطراتم خیلی محرمانه و خصوصیه و دوست ندارم داداشم بخونه یا وسایلمو میگردن ببین چیز مبهمی وجود داره تو کل کشو ها و کمدو... انگار من چی مخفی میکنم بالاخره کمد خیلی شخصی هست و ممکنه توش وسایل خیلی شخصی باشه لطفا منو راهنمایی کنید چطور قانعشون کنم
2 پاسخ
پاسخ داده شده دسامبر 27, 2020 توسط rahnema حرفه ای (1,900 امتیاز)
سلام مسئله شما قابل درک است و امیدوارم به خوبی حل شود ولی به قول یک روان شناس وقتی ارتباط عاطفی و تنگاتنگی میان اعضای خانواده برقرار باشد، حریم خصوصی آن‌ها حفظ و آرامش حاصل از آن موجب نشاط آن‌ها خواهد شد. پس بهترین راه اینه که به جای حساس شدن ابتدا روابط خود را با اعضای خانواده صمیمی کنید. البته بحث حریم خصوصی پایه اش از خانواده و تربیت والدین شروع می شود لذا بهتر است با ارتباطی صمیمی که با والدین برقرار می کنید آنها را توجیه نمایید تا به خواهران و برادران شما تذکرات لازم را بدهند.

اون روان شناس میگفت: در جامعه معاصر بروز پدیده تلفن‌همراه، اینترنت و سایر وسایل ارتباط جمعی، حریم خصوصی افراد گاهاً بر اثر استفاده نادرست از آن‌ها به خطر می‌افتد. لازم است افراد طرز استفاده درست از آن‌ها را یاد بگیرند و از این وسایل شخصی استفاده نادرست نکنند. مخصوصاً اعضای خانواده‌ لازم است در این زمینه با ایجاد فضای صمیمیت و اعتماد کافی، با این‌گونه وسایل ارتباطی خود، زمینه تجسس و کنجکاوی یکدیگر را بر نیانگیزند. پنهان‌کاری نکنند، پیامک‌های شخصی یکدیگر را بدون اطلاع قبلی باز نکنند. نکته مهم این‌که هر قدر ارتباط عاطفی و میزان صمیمیت میان پدر و مادرها و فرزندان و کل اعضای خانواده قوی‌تر باشد، این‌گونه وسایل ارتباطی، حریم خصوصی آن‌ها را خدشه‌دار نخواهد کرد.
پاسخ داده شده دسامبر 28, 2020 توسط بی نام
تو خونه ماهم نیست
مثلا مامان بابام محکم میکوبن تو در وحتا یک ثانیه هم نمیزارن ببنده
به مشاوره آنلاین روانشناسی خوش آمدید، مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران و مشاوران مجرب و منتخب کانون مشاوران. مطالب با مضامین توهین آمیز به ادیان، دین اسلام و عقاید و استفاده از کلمات رکیک را گزارش دهید تا حذف شود.
مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

17,215 سوال

28,453 پاسخ

29,812 دیدگاه

2,406 کاربر

سوالات مشابه
0 پاسخ 119 بازدید
سوال شده اوت 5, 2020 در مشاوره خانواده آنلاین توسط شمیم انصاری
1 پاسخ 282 بازدید
1 پاسخ 293 بازدید
سوال شده ژان 2, 2022 در دوستی یا نامزدی توسط بی نام
5 پاسخ 276 بازدید
3 پاسخ 130 بازدید
1 پاسخ 135 بازدید
سوال شده ژوئیه 5, 2020 در مشاوره رایگان فردی توسط بی نام
0 پاسخ 182 بازدید
سوال شده ژوئیه 5, 2020 در مشاوره رایگان فردی توسط بی نام
0 پاسخ 114 بازدید
سوال شده مارس 7, 2020 در مشاوره تلگرامی توسط یک
...