مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

رفتار خشن پسر ۸ ساله

236 بازدید
سوال شده مارس 24, 2021 در روانشناسی کودک و نوجوان توسط مریم
سلام.پسرم ۸ ساله است .و حدود ۲ ماهه خیلی رفتارش با مت ک مادرشم بد و خشن شده .مدام استرس داره و گریه های بیخود می کنه .و حتی چاقو بر می داره میگ‌ میام سرتو میبرم ومن گفتم بیا ببر  حتی این کارم کرد امادخود سطحی گلوم زخم‌شد .نمیدونم چکار کنم .رفتارم تو خونه باهاش خوب بوده قبلا بخاطر تکالیفش امر و نهی میشده فقط .کمکم کنید لطفا ؟؟؟؟
2 پاسخ
پاسخ داده شده مارس 24, 2021 توسط ravanshenasesite حرفه ای (135,540 امتیاز)
سلام به شما دوست عزیز

نگرانی شما برای فرزندتان قابل احترام می باشد اما در این مسیر بهتر است که در احترام به ناراحتی و عصبانیت او از اینکه او را تشویق به انجام این کار کنید خوداری کنید و سعی کنید که در این زمان ها در احترام به عصبانیت و ناراحتی او در احترام بخواهید که این وسیله های خطرناک را کنار بگذارد تا بتوانید باهم در مرود عصبانیت و ناراحتی که دارد بیشتر صحبت کنید.

در این مسیر نیاز است که فرزندتان را برای بررسی  شرایط روحی که دارد به صورت حضوری به روانشناس ارجاع بدهید . دقت کنید که فرزند شما نیاز به استقلال دارد و اینکه شما بخواهید دائم بکن و نکن کنید باعث می شود که استقلال او را تجت تاثیر قرار بدهید البته او می تواند از هرچیزی ناراحت باشد و تا زمانی که با خودش صحبت نکنیم نمی توانیم در این مورد نظری را بیان کنیم.
پاسخ داده شده مارس 24, 2021 توسط بی نام
سلام به شما مادر گرامی..
دلایلی که ممکنه باعث این خشونت شود... افزایش هورمون تستسترون (هورمون پرخاشگری) باعث خشم و عصبانیت در نوجوانان می‌شود. همچنین کاهش قند خون نیز یکی دیگر از دلایل زیست شناختی پرخاشگری است.و می تواند این هم باشد کهافسردگی و احساس گناه از نوسانات خلقی نوجوانان است. نوجوانان تحت تاثیر این مشکلات، پرخاشگر می‌شوند. همچنین الگوهای شخصیتی نیز در بروز خشم و پرخاشگری موثر هستند. و صد البته چالش‌های محیطی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن‌ها در این دوران نسبت داد. از این موارد می‌توان به تاثیر خانواده، فقر و یادگیری و تربیت در محیط خانواده اشاره کرد
ولی چطوری شما باید برخورد کنید
زمان بیشتری را با نوجوان خود بگذارنید و از القاب خوب برای صدا زدنش استفاده کنید تشویق کردن باعث ایجاد حس وابستگی در نوجوان می‌شود و به این ترتیب انگیزه اش برای پرخاشگری از بین می‌رود. به همین دلیل توصیه می‌شود که به جای سرزنش کردن نوجوان برای اشتباهاتش، رفتارهای مثبت او را تشویق کنید. تشویق کردن یکی از راه‌های مؤثر در ایجاد انگیزه به فرزندان است.
دقت کنید که در هنگام دعوا و مشاجره، نوجوان خود را تهدید نکنید. مثلا در حین دعوا نگویید که "اگر دعوا را تموم نکنی، حق بیرون رفتن نداری" این رفتار نه تنها مشاجره را تمام نمی‌کند بلکه باعث عصبی تر شدن نوجوان می‌شود و دعوا جدی تر می‌‌گردد. برای پایان دادن به دعوا به نوجوان خود بگویید "اگر این رفتار را تمام نکنی باید منتظر عواقب آن هم باشی" و پس از گفتن این حرف اتاق را ترک کنید. توجه کنید که رفتار با نوجوان پرخاشگر باید با دقت خاصی انجام گیرد و لحن صحبت کردن بسیار مهم است.
موقع درگیری با پسرتون خودتون رو کنترل کنید و در نظر داشته باشید که او در دوران بلوغ هست
وفراموش نکنید که فرزند شما در حال ورود به بلوغ هست  و از غرور و قدرت برخوردار است. درگیری و تنبیه فیزیکی باعث می‌شود که عصبانی تر شود و حتی او نیز از زور و قدرت خود استفاده کند. این روش به او یاد می‌دهد که مشکلات خود را با دعوا و درگیری جسمی حل کند. درگیری‌های جسمانی و کتک زدن نوجوان می‌تواند به بحران هویت در او بیانجامد.
و در اخر این مبحث باید بهتون بگم که به جای کاهش پرخاشگری، به دنبال علت آن باشید. ممکن است که پرخاشگری نوجوان به دلایل متعددی همچون، افسردگی، اضطراب، مشکل در مدرسه و غیره باشد. با پیدا کردن و حل این گونه مشکلات، پرخاشگری نوجوان نیز کاهش می‌یابد
به مشاوره آنلاین روانشناسی خوش آمدید، مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران و مشاوران مجرب و منتخب کانون مشاوران. مطالب با مضامین توهین آمیز به ادیان، دین اسلام و عقاید و استفاده از کلمات رکیک را گزارش دهید تا حذف شود.
مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

17,177 سوال

28,357 پاسخ

29,751 دیدگاه

2,351 کاربر

سوالات مشابه
1 پاسخ 205 بازدید
سوال شده فوریه 24, 2020 در روانشناسی کودک و نوجوان توسط مائده
1 پاسخ 159 بازدید
سوال شده فوریه 23, 2018 در روانشناسی کودک و نوجوان توسط Hasti ممتاز (100 امتیاز)
2 پاسخ 181 بازدید
سوال شده مارس 7, 2018 در مشاوره تحصیلی توسط عاطی
1 پاسخ 140 بازدید
سوال شده فوریه 23, 2018 در مشاوره خانواده آنلاین توسط Hasti ممتاز (100 امتیاز)
1 پاسخ 158 بازدید
1 پاسخ 137 بازدید
1 پاسخ 98 بازدید
سوال شده می 19, 2019 در روانشناسی کودک و نوجوان توسط بی نام
1 پاسخ 250 بازدید
...