مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

قرنطینه شدم.........

67 بازدید
سوال شده ژوئیه 30, 2021 در مشاوره رایگان فردی توسط روناک
سلام.پدر و مادر و برادرم کرونا گرفتن ومن مدت شاید یه هفته ست فقط تو اتاقمم و خیلی مواضبن که حداقل من مریض نشم.مادرم حالش خوب نیست و واقعا نگرانشم ولی سعی میکنم بهش فکرنکنم دعا کنید خوب بشه.و اینکه من گوشی هم ندارم فقط کامپیوتر دارم و واقعا خیلی خسته شدم دیگه میلی به کارایی که همیشه دوست داشتم ندارم حس میکنم زندگی مضخرفه و حس میکنم دارم افسرده میشم .سیزده سالمه .
1 پاسخ
پاسخ داده شده ژوئیه 31, 2021 توسط ravanshenasesite حرفه ای (135,540 امتیاز)
سلام به شما دوست عزیز

درک میکنم که این شرایط برای شما با دشواری زیادی همراه هست اما در هرصورت نیاز است که خودمراقبتی داشته باشید تا بتوانید در این مسیر به خانواده نیز کمک کنید این پروسه نهایت 14 روز دارد پس بهتر است که سعی کنید با مواردی که امکانتش را دارید برای خودتان سرگرمی ایجاد کنید.
به مشاوره آنلاین روانشناسی خوش آمدید، مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران و مشاوران مجرب و منتخب کانون مشاوران. مطالب با مضامین توهین آمیز به ادیان، دین اسلام و عقاید و استفاده از کلمات رکیک را گزارش دهید تا حذف شود.
مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

17,501 سوال

28,779 پاسخ

30,073 دیدگاه

2,730 کاربر

سوالات مشابه
3 پاسخ 301 بازدید
1 پاسخ 732 بازدید
4 پاسخ 9,481 بازدید
1 پاسخ 211 بازدید
2 پاسخ 197 بازدید
2 پاسخ 389 بازدید
...