مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

رابطه * دختر پسری

336 بازدید
سوال شده اکتبر 19, 2021 در مشاوره روانشناسی آنلاین توسط Negin
سلام دختری ۲۰ ساله هستم حدود ۲ سال پیش با پسری در ارتباط بودم که قصد ازدواج داشتیم و حدودا ۳ سال باهمدیگه بودیم بخاطر علاقه * زیاد و اعتماد بیش از حدی که بهش داشتم اجازه هرکاری و بهش میدادم رابطه * جنسی زیاد داشتیم ولی بعد از * مدت دیگه گفت باید مال خودم بشی و من آخر میام خواستگاریت و.... که بخاطر این موضوع  بکارتمو از دست دادم ولی بعد از اینکه خانوادم متوجه شدند اجازه ندادند که باهم ازدواج کنیم و از هم جداشدیم خانوادم متوجه رابطم شدن رفتم پیشه دکتر زنان معاینه شدم پردم ارتجاعی ولی گفتن که آسیب دیده اما بعد از یه مدت که رابطه ای نداشته باشی تقریبا مثل روز اول میشه من الان دوسال با هیچ کسی تو رابطه نبودم اما الان ۳ ماه است که با پسری ۲۷ ساله در ارتباط هستم که با هدف ازدواج باهم آشناشدیم و الان * مدته که ازم درخواست رابطه * جنسی میکنه و منم این درخواست و رد میکنم خیلییی دوسش دارم ولی میگه من نمیتونم اینجور ادامه بدم باید رابطه داشته باشیم میگه اگه نمیتونی پس تموم میکنیم اما من بین دوراهی موندم هم دوسش دارم هم نمیخوام رابطه داشته باشم بخاطر اینکه از چند موضوع میترسم که بعد از اینکه رابطه جنسی برقرار شد منو ترد کنه یا اینکه وقتی متوجه بشه پردم ارتجاعی تردم کنه و یا... الان بین دوراهی موندم لطفا کمکم کنین الان من چیکارکنیم به این پسر اعتماد کنم یا رهاش کنم؟؟؟
1 پاسخ
پاسخ داده شده اکتبر 19, 2021 توسط ravanshenasesite حرفه ای (135,540 امتیاز)
سلام به شما نگین جان

ببین عزیزم احساساتی که دارید قابل احترام هست اما در این مسیر دقت کنید که شما حدودا در سن 17 سالگی وارد آن ارتباط شده بودید و خب این یعنی در اوج نوجوانی و هیجانات ان و خب در آن زمان تصمیم گیری برای ازدواج پر ریسک می باشد .

بهتر است برای ازدواج زمانی تصمیم گیری کنید که شرایط خواستگاری رسمی وجود داشته باشد چون اینکه هدف ازدواج می باشد کافی نیست و در کنار اینکه رابطه بهتر است که در حدود مشخصی باشد چون آینده نامشخص می باشد و نمی توان با اطمینان پیش رفت.

ببین عزیزم بهتر است که شکل رابطه قبلی را تکرار نکنید و در این مسیر اگر این آقا هدف ازدواج دارند در احترام به ایشان بیان کنید که نیاز است که به صورت حضوری برای این مسیر اقدام کنند در کنار اینکه ایشان نیز برای پاسخ به نیازهای خود بهتر است صبر کنند و قرار نیست که شما به همه نیازهای ایشان در کنار احترام به احساسات خود در زمان فعلی پاسخ بدهید.

در مورد پرده بکارت هم بهتر است مجدد به متخصص زنان مراجعه کنید و با اطلاع از نوع پرده بکارت در زمان ازدواج در این مورد که نوع پرده بکارت شما چگونه هست می توانید به فرد مقابل اطلاعات لازم را بدهید تا بتوانید در کنار هم و با اطلاعات رابطه جنسی بهتری داشته باشید.
به مشاوره آنلاین روانشناسی خوش آمدید، مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران و مشاوران مجرب و منتخب کانون مشاوران. مطالب با مضامین توهین آمیز به ادیان، دین اسلام و عقاید و استفاده از کلمات رکیک را گزارش دهید تا حذف شود.
مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

17,242 سوال

28,533 پاسخ

29,872 دیدگاه

2,344 کاربر

سوالات مشابه
1 پاسخ 233 بازدید
0 پاسخ 415 بازدید
سوال شده اکتبر 13, 2023 در آموزش جنسی و زناشویی توسط mojtaba ممتاز (140 امتیاز)
1 پاسخ 641 بازدید
سوال شده ژان 26, 2021 در مشاوره خانواده آنلاین توسط مژگان
6 پاسخ 3,617 بازدید
1 پاسخ 895 بازدید
2 پاسخ 565 بازدید
سوال شده ژوئن 8, 2019 در مشاوره رایگان فردی توسط علی اصغر
3 پاسخ 1,772 بازدید
1 پاسخ 497 بازدید
...