مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

فکر و خیال زیاد

92 بازدید
سوال شده فوریه 20, 2022 در روانشناسی کودک و نوجوان توسط ساحلل حرفه ای (300 امتیاز)
سلام من ۱۶ سالمه خیلییی زیاد فک میکنم از یکی از فامیلامون خوشم میومد و اونم همینطور ولی من ترسیدم و بهم زدیم اصلا رابطه ای نداشتیم حتی چت هم نکرده بودیم فقط از حسای همدیگه باخبر بودیم و اون ب واسطموگ گف بیا چت کنیم و بیا بیرون ببینمت ولی من گفتم فراموشش کن ازون ماجرا * سال و نیم میگذره اولا کمتر بهش فک میکردم ولی الان کلا فکر کردنم زیاد شده ب ارزوم و رویامو و شغلی ک ارزوشو دارم فک میکنم اونم هس همه جا تو فکرام هس هرلحظه هس خسته شدم دگ
انگار * تو رویاهام و افکارم زمانایی رو تو اینده تصور کنم ک توجهشو جلب کنم مثلا واسه خالم خاستگار اومده  و من دارم تصور میکنم خالم عروسی کرده من دارم میرقصم اونم داره نگا میکنه یا با * پسر حرف میزنم اون داره نگا میکنه یا مثلا حتی تصور میکنم * پسر دگ داره بهم توجه میکنه اونم داره میبینه
میشه بگین این حسم نسبت بهش چیه؟چیکار کنم دگ فکر نکنم بهش ازفکرم بره
1 پاسخ
پاسخ داده شده 16 ژوئن 2024 توسط ImUknkown حرفه ای (540 امتیاز)
سلام، من می‌خواهم به شما کمک کنم تا احساسات خود را درک کنید و راه‌هایی برای مدیریت آنها پیدا کنید.

احساسات شما نسبت به این فرد از خانواده، به احتمال زیاد، یک نوع علاقه یا عشق پنهان است. شما از زمانی که متوجه شدید او نیز به شما علاقه دارد، ترسیدید و از ارتباط با او خودداری کردید. با گذشت زمان، این احساسات در شما قوی‌تر شده است و اکنون در رویاها و افکار شما حضور دارد.

اینکه شما در رویاها و افکار خود، او را در موقعیت‌های مختلف تصور می‌کنید، نشان‌دهنده این است که او در ذهن شما حضور دارد و شما به‌طور ناخودآگاه می‌خواهید توجه او را جلب کنید. این تصورات ممکن است به دلیل ترس از رد شدن یا عدم پذیرش باشد.

برای مدیریت این احساسات و کاهش فکر کردن به او، می‌توانید چند کار انجام دهید:

1. **پذیرش احساسات**: ابتدا باید احساسات خود را بپذیرید و به خودتان بگویید که این احساسات طبیعی است. این پذیرش می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنید.

2. **فعالیت‌های جایگزین**: سعی کنید فعالیت‌های دیگری را انجام دهید که توجه شما را از این فرد جلب کند. می‌توانید به ورزش، مطالعه، یا فعالیت‌های خلاقانه بپردازید.

3. **مصاحبت با دوستان**: با دوستان خود صحبت کنید و به آنها در مورد احساسات خود بگویید. این می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنید و از نظر آنها نیز مشورت بگیرید.

4. **توجه به خود**: سعی کنید به خودتان توجه کنید و به خودتان بگویید که شما بیش از این فرد ارزش دارید. این می‌تواند به شما کمک کند تا اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.

5. **گفتگو با او**: اگر احساس می‌کنید که می‌خواهید با او صحبت کنید، سعی کنید با او صحبت کنید. اما قبل از این، باید آماده باشید تا با هر نتیجه‌ای روبرو شوید.

امیدوارم این توصیه‌ها به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنید و راه‌هایی برای مدیریت آنها پیدا کنید.
به مشاوره آنلاین روانشناسی خوش آمدید، مکانی برای پرسش سوال و دریافت پاسخ از دیگر کاربران و مشاوران مجرب و منتخب کانون مشاوران. مطالب با مضامین توهین آمیز به ادیان، دین اسلام و عقاید و استفاده از کلمات رکیک را گزارش دهید تا حذف شود.
مشاوره تلفنی حضوری آنلاین
۰۲۱-۲۲۲۴۷۱۰۰
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

17,214 سوال

28,448 پاسخ

29,807 دیدگاه

2,864 کاربر

سوالات مشابه
1 پاسخ 104 بازدید
سوال شده مارس 1, 2022 در روانشناسی کودک و نوجوان توسط ساحلل حرفه ای (300 امتیاز)
1 پاسخ 181 بازدید
سوال شده فوریه 17, 2022 در روانشناسی کودک و نوجوان توسط ساحلل حرفه ای (300 امتیاز)
1 پاسخ 254 بازدید
1 پاسخ 513 بازدید
1 پاسخ 247 بازدید
4 پاسخ 3,749 بازدید
1 پاسخ 257 بازدید
1 پاسخ 134 بازدید
...