با سلام خدمت شما دوست عزیز
با توجه به توضیحات شما نیاز است که حتما ایشان به صورت حضوری به رواشناس کودکان مراجعه کنند به همراه پدر و مادرشان تا در این مسیر به ایشان کمک شود. ریتالین یکی از داروهای مفید در کنترل بیش فعالی می باشد اما بهتر است در کنار مصرف دارو یک سری آموزش ها نیز والدین اینگونه کودکان کسب کنند تا بتوانند برخورد بهتری داشته باشند
افراد بیش فعال دارای ویژگی های بارزی هستند که شامل پرتحرکی، کمبود توجه و تمرکز، بروز اعمال ناگهانی و غیرقابل پیش بینی می شود. این اختلال سه نوع است؛
اختلال اول: در گونه اول که کودک فقط در توجه و تمرکز مشکل دارد.
اختلال دوم: در نوع دوم فقط پرتحرکی دیده می شود و بالاخره نوع ترکیبی که کودک هم پرتحرک است و هم مشکل توجه و تمرکز دارد این اختلال در کودکان دبستانی و در پسرها سه تا پنج برابر شایع تر از دختران است و بیشتر در پسران اول خانواده مشاهده می شود.
اختلال سوم: معمولا اختلال از سه سالگی به بعد تشخیص داده می شود. کودکان مبتلا در دوره شیرخواری اکثرا پرتحرک هستند و دست ها و پاهای خود را زیاد حرکت می دهند؛ کم خواب، کم غذا هستند و زیاد گریه می کنند.
ممکن است نیاز باشد که در سبک تربیتی ایشان یک سری تغییرات ایجاد شود و مشکلات ایشان با توجه به تهدید به خودکشی نیاز به بررسی دقیق تر داشته باشد این موضوع را جدی بگیرید و از خانواده ایشان بخواهید با روانشناس به صورت حضوری صحبت کنند.
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
021-22354282
شاد باشید